Despre noi

Despre Auto Shift

Specializarea noastră înaltă și pregătirea continuă a echipei noastre ne permit să ne ocupăm de tot felul de transmisii automate de toate mărcile și modelele, de la clasic la cea mai recentă generație DSG. La Auto Shift reparăm și întreținem toate tipurile moderne de cutii automate, indiferent de marcă, cu 2 ani garanție.

Ne pricepem cu adevărat la transmisii, și dacă se întâmplă să aveți o problemă, experții noștri sunt cei mai în măsură să vă sfătuiască și să vă ofere cea mai bună soluție de reparație.

Înainte de orice lucrare, testăm riguros transmisia dvs., pentru a identifica cât mai exact necesarul de reparație, de multe ori intervențiile fiind minore. Dacă totuși cutia are nevoie de o reparație majoră, ne asigurăm că folosim componente de cea mai bună calitate, astfel încât dvs. să aveți certitudinea unei reparații corecte, funcționare de lungă durată a transmisiei și, în funcție de reparație, să vă bucurați de binecunoscuta noastră garanție de 2 ani.

Specialiști în transmisii

Specializați în transmisii, dar cu cunoștințe de toată mecanica în general, de la un schimb de ulei și tuning până la reparații majore, noi, cei de la Auto Shift Cluj-Napoca, ne distingem prin calitate, atât în ​​service, cât și în reparații și piesele de schimb pe care le folosim. Toate referințele noastre de piese de schimb, piese și uleiuri ATF pentru cutii de viteze automate oferă garanțiile maxime și fiabilitatea celor mai buni producători.

Echipa noastră de experți este înalt calificată și gata să vă servească în cel mai bun mod, să vă răspundă la întrebări și să vă lase mașina complet funcțională.

Întreaga echipă Auto Shift lucrează pentru a rezolva problemele cauzate de cutiile de viteze din cauza utilizării necorespunzătoare și pentru a garanta bucuria autovehiculelor voastre pe mulți kilometri.

Ne asigurăm că mașinile reparate în atelierul nostru ies cu putere și performanță, optime de funcționare datorită serviciului nostru de reparare a transmisiei și grupului motopropulsor.

Lucrăm cu transmisia mașinii dumneavoastră doar după ce facem analiza. Acesta este sistemul nostru în care sunt colectate informațiile și datele care contribuie la detectarea defecțiunilor și generează astfel un diagnostic complet și precis. Plecând de la o diagnoză corectă, vom propune întreținerea preventivă sau corectivă adecvată (reparație transmisie automată) pentru fiecare caz.

Dacă aveți întrebări cu privire la cutia de viteze automată, echipa noastră de consilieri tehnici rezolvă în fiecare zi îndoielile cu privire la repararea și întreținerea cutiei de viteze automate fără obligații. Vă ajută și vă spun de ce piesă de schimb sau componentă a cutiei de viteze automate aveți nevoie.

Pentru Auto Shift satisfacția și loialitatea clienților săi sunt cheia și motorul care menține angajamentul nostru profesional și ne face să ne reînnoim și să investim în energie pozitivă în fiecare zi! 

Efectuați întreținerea și îngrijirea transmisiei dumneavoastră automate în mâinile experților Auto Shift și detectați problemele din timp!

Puteți solicita acum o ofertă pentru orice lucrare pe care doriți să o efectuați la mașina dvs. de la un Expert Auto Shift cu ani de experiență, care va lua în considerare toate alternativele și opțiunile pentru mașina dvs.! Solicitați acum programarea pentru diagnoză!